Υγεία

Σωστό Πέρασμα Προφυλακτικού

Το σωστό πέρασμα του προφυλακτικού είναι η πρώτη -και πιο βασική- ενέργεια για ασφαλές σεξ. Η κοπέλα μας θα σας «φορέσει» το προφυλακτικό με βάση την εμπειρία της, έχοντας επιπλέον υπόψη της τα εξής βασικά σημεία:

Το πέρασμα του προφυλακτικού δεν πρέπει ΠΟΤΕ να γίνεται πριν η στύση του άντρα είναι σε ικανοποιητικό βαθμό – σε αντίθετη περίπτωση η ελεύθερη κίνηση της πόσθης (όταν κατά τη διάρκεια του σεξ επιτευχθεί η στύση) εμποδίζεται, ή, (σε περίπτωση που η βάλανος είναι αποκαλυμμένη ή υπάρχει περιτομή) η βάλανος πιέζεται ανομοιόμορφα. Συνήθως τα παραπάνω μπορεί να οδηγήσουν σε πόνο του πέους κατά τη διάρκεια του σεξ ή/και σε σπάσιμο του προφυλακτικού. Τα χάδια της κοπέλας πριν από το πέρασμα του προφυλακτικού, εκτός από τη ευχαρίστησή σας, εξασφαλίζουν τις σωστές συνθήκες εφαρμογής

Το προφυλακτικό δεν πρέπει ΠΟΤΕ να φοριέται «σα σακούλα», δηλαδή ανοίγοντάς το περιμετρικά με τα δάχτυλα και σπρώχνοντάς το προς τα κάτω – στην περίπτωση αυτή παγιδεύεται αέρας ανάμεσα στο προφυλακτικό και το κεφάλι του πέους, με αποτέλεσμα οι πιθανότητες το προφυλακτικό να σπάσει (και ιδιαίτερα στο τέλος όπου ζορίζεται περισσότερο) είναι αρκετά αυξημένες

Το σωστό πέρασμα του προφυλακτικού γίνεται πιέζοντας πρώτα τη «μύτη» του με το δείκτη & τον αντίχειρα (έτσι ώστε να βγει ο αέρας) και ξεδιπλώνοντας (δηλαδή «ρολλάροντας» το δακτύλιό του), κατεβαίνοντας κατά μήκος του κορμού του πέους. Το προφυλακτικό πρέπει να είναι «σαν ένα σώμα» με την πόσθη ή τη βάλανο (σε περίπτωση που η βάλανος είναι αποκαλυμμένη)

Ένας εναλλακτικός (αλλά και απολαυστικός) τρόπος είναι η παραπάνω διαδικασία να γίνει με το στόμα – δεν είναι μια τεχνική που την κατέχουν όλες οι κοπέλες, αλλά ζητείστε το και  ίσως φανείτε τυχεροί…

 

Σε κάθε περίπτωση, αν θεωρήσετε ότι το πέρασμα του προφυλακτικού δεν έγινε σωστά από την κοπέλα μη διστάσετε να της το πείτε. Το ασφαλέστερο πλέον θα είναι να ανοίξετε άλλο προφυλακτικό και να το περάσετε αυτή τη φορά εσείς.

Προσοχή Στα Κορίτσια Μας

Δείξτε Προσοχή και Αγάπη στα κορίτσια του  Natias Home

Είναι πολύ σημαντικό για τα κορίτσια μας να νιώσουν άνετα μαζί σας από την πρώτη στιγμή. Είναι σίγουρο ότι θα σας ανταποδώσουν το χαμόγελο και την καλή σας συμπεριφορά  - και με το παραπάνω !!

 Μπορείτε να φανταστείτε ότι ενδεχόμενα έχουν αντιμετωπίσει «δύσκολους» πελάτες (πελάτες υπό την επήρεια αλκοόλ ή ουσιών, βάναυσους, πρόστυχους, κλπ) και πάντα προσπαθούν να τους απομακρύνουν χωρίς φασαρία.

Μη ξεχνάτε ότι, πρώτα απ’ όλα, είναι άνθρωποι. Όπως λοιπόν λέτε στην κοπέλα τι θα θέλατε να κάνει για να σας ικανοποιήσει, στην ίδια φράση πείτε της πως αν κάτι δε το θέλει να σας το πει – αυτό φτάνει.

 Παρακάτω αναφέρουμε δύο περιπτώσεις που έχουμε παρατηρήσει ότι αποτελούν αντικείμενο κριτικών και συζητήσεων μεταξύ σας:

 

Πολλές φορές, κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ που σας προσφέρει η κοπέλα, θα θέλατε να την «εξερευνήσετε» με τα δάχτυλά σας. Αυτό αρέσει στις κοπέλες μας, όμως ίσως δε θα αισθάνονταν άνετα αν η «εξερεύνησή» σας προχωρούσε στο εσωτερικό του κόλπου τους. Άλλες μπορεί να σας το δείξουν, άλλες πάλι όχι γιατί δε θέλουν να σας απογοητεύσουν. Η αλήθεια είναι πάντως πως τα δάχτυλά μας, ακόμα και αν είναι πλυμένα, μπορεί να κρύβουν μικρόβια, κυρίως κάτω από τα νύχια μας. Η προηγούμενη συνεννόηση με την κοπέλα στο θέμα αυτό βοηθάει

 

Μερικές κοπέλες (όχι όλες) προσφέρουν πρόγραμμα με πρωκτικό σεξ. Καμιά φορά, λόγω «μεγέθους» η διείσδυση μπορεί να είναι δύσκολη. Σας παρακαλούμε να μην είστε απότομοι ή ακόμα χειρότερα βίαιοι αν συμβεί αυτό. Αφήστε την κοπέλα να το χειριστεί και είναι σχεδόν βέβαιο ότι το πρόβλημα θα ξεπεραστεί τελικά

 Σίγουρα υπάρχουν και πολλές άλλες περιπτώσεις όπου η κοπέλα ίσως νιώσει άβολα και τότε έχει σημασία να είστε διαλλακτικοί. Σας παρακαλούμε να θυμάστε πως το «όχι», ειπωμένο από κάποια κοπέλα μας, εξακολουθεί να σημαίνει «όχι».

Γενική Υγιεινή

Γενική Υγιεινή

 

Λίγα για τη Γενική Υγιεινή σας όταν επισκέπτεστε το Studio Nantias Home

Απαιτείτε, και καλά κάνετε, οι κοπέλες μας να έρχονται μπανιαρισμένες, λουσμένες και καθαρές, να μυρίζουν όμορφα και να έχουν καθαρή αναπνοή.

Απαιτείτε, σωστά, να φροντίζουν την προσωπική τους υγιεινή με σχολαστικότητα.

Είναι σίγουρο ότι σε περίπτωση που συνέβαινε η κοπέλα μας να μη προσέξει κάποιο από τα παραπάνω, αυτό θα σας ενοχλούσε και θα της κάνατε παρατήρηση.

 

Ελάτε τώρα από την πλευρά των κοριτσιών μας. Είναι έτοιμες να σας προσφέρουν ότι καλύτερο, αλλά θέλουν κι αυτές το μερίδιο σεβασμού που τους αντιστοιχεί.

Να είστε σίγουροι ότι η καθαριότητά σας ανταποδίδεται πάντα και με το παραπάνω.

 

Σας παρακαλούμε: Πριν την επίσκεψή σας, απλά φροντίστε τον εαυτό σας όπως θα τον φροντίζατε πριν δείτε την κοπέλα σας ή τη γυναίκα σας !!

Αν έρχεστε από τη δουλειά, ή απλά ιδρώσατε μέχρι να έρθετε !!

Κάντε ένα μπάνιο στη ντουζιέρα που υπάρχει σε κάθε δωμάτιο.

 

Σεξουαλικές Προτιμήσεις

Είσαστε ΑΝΤΡΕΣ και εμείς είμαστε εδώ για να ικανοποιήσουμε κάθε επιθυμία σας και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να είναι η κάθε επίσκεψή σας ξεχωριστή.

 

Τα Προγράμματα που προσφέρουν τα κορίτσια μας αναγράφονται στο site αναλυτικά.

Κάποια από αυτά είναι πραγματικά μοναδικά όπως:

Αυταρχικό χρήση strap-on, ρόλοι υποταγής, η κοπέλα πάντα σε ενεργητικό ρόλο

Sex Show η κοπέλα παίζει με ερωτικά βοηθήματα (δονητές)

Ποδολαγνεία ερωτικό αντικείμενο τα πόδια της κοπέλας, γυμνά ή με high heels

 

Έχουμε καταλάβει ότι μερικοί επισκέπτες μας αισθάνονται αμήχανα να πουν τι θέλουν, πχ το «αυταρχικό» τους κάνει να νιώθουν άβολα, με αποτέλεσμα να διαλέγουν κάποιο πρόγραμμα που δεν τους ικανοποιεί, απλά για να αποφύγουν τη δύσκολη στιγμή.

 

Ξεχάστε το αυτό. Θέλουμε μόνο να θυμάστε το εξής:

Δεν πρέπει να αισθάνεστε καμία ντροπή για τις σεξουαλικές σας  προτιμήσεις !!

Απλά πείτε στην Υπηρεσία πόρτας ή στην κοπέλα τι θέλετε !!

Μπορείτε να ζητήσετε να χρησιμοποιήσετε και το σαλόνι του πάνω ορόφου για την πιο διακριτική εξυπηρέτηση σας ή ακόμη αν μπείτε σε κάποιο απο τα δωμάτια μας να χρησιμοποιήσετε τις συσκευές εσωτερικού τηλεφώνου που υπάρχουν σε κάθε δωμάτιο και να μιλήσετε πιο διακριτικά με την υπηρεσία ή την κοπέλα της επιλογής σας εξηγώντας τους την φαντασίωση σας

Πρακτικές Safe Sex

Πρακτικές Safe Sex

 

Πρακτικές για Safe Sex που ακολουθούμε στο nantias home

« ΚΑΛΟ Sex είναι το ΑΣΦΑΛΕΣ Sex » - αυτό είναι το ρητό μας !!

Το Studio nantiashome απευθύνεται σε όσους πιστεύουν στην απόλυτη προστασία από τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα (ΣΜΝ) και θεωρούν ότι δεν αξίζει κανείς να «ρισκάρει» την Υγεία του.

Όσο σημαντικό είναι για τα κορίτσια μας να νιώθουν ασφάλεια, άλλο τόσο είναι για σας, τους φιλοξενούμενους μας, να απολαμβάνετε τις περιποιήσεις τους σίγουροι πως η επόμενη μέρα δεν επιφυλάσσει κάποια δυσάρεστη έκπληξη.

 

Οι πρακτικές μας είναι απλές και δοκιμασμένες:

 • Οι κοπέλες μας φροντίζουν σχολαστικά την προσωπική υγιεινή τους, είναι καθαρές και μυρίζουν όμορφα και διακριτικά.
 • Σχετικά με τη «στάση 69» διευκρινίζουμε ότι βασικός σκοπός της είναι η ιδιαίτερη στάση της κοπέλας που σας προσφέρει πλήρη «θέα», σε συνδυασμό με την «deep throat» αίσθηση που έχει πλέον το στοματικό σεξ. Σας προτείνουμε να μην ανταποδώσετε το στοματικό σεξ – οι κοπέλες μας είναι καθαρές αλλά εσείς δεν είστε ο μόνος που τις απολαμβάνει
 • Πριν το σεξ, και για να είμαστε ακριβείς πριν από το στοματικό σεξ, τα κορίτσια μας θα σας «φορέσουν» το προφυλακτικό
 • Όλες οι κοπέλες είναι εκπαιδευμένες στο σωστό πέρασμα του προφυλακτικού, παρόλα αυτά σε περίπτωση που νιώσετε ότι η εφαρμογή του δεν είναι τέλεια μη διστάσετε να το πείτε στην κοπέλα.
 • Αν κατά τη διάρκεια του σεξ αισθανθείτε ότι το προφυλακτικό έσπασε διακόψτε και πλυθείτε. Στο δωμάτιο υπάρχει ακόμα και αντισηπτικό σαπούνι χειρουργικού τύπου και μαντηλάκια μιας χρήσης με αντισηπτικό οινόπνευμα.
 • Σε περίπτωση που το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πρωκτικό σεξ, αν μετά από το πρωκτικό θέλετε κανονικό σεξ, θυμηθείτε ότι (για την υγεία της κοπέλας) πρέπει να γίνει αλλαγή στο προφυλακτικό – μη βιαστείτε λοιπόν !!
 • Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που χρησιμοποιείτε «παιχνίδια» (δονητές, κλπ)
 • Παρακαλούμε μη ζητήσετε από την κοπέλα να κάνει σεξ χωρίς προφυλακτικό
 • Παρακαλούμε μη δεχτείτε να κάνετε σεξ χωρίς προφυλακτικό ακόμα και αν κάποια κοπέλα σας το προσφέρει. Μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα, στην απίθανη περίπτωση που αυτό συμβεί, να μας το γνωρίσετε το συντομότερο – πείτε το στην Υπηρεσία πόρτας ή στείλτε μας ένα email.
 •  

Νοιαζόμαστε όλοι για την υγεία των κοριτσιών για να απολαμβάνουμε με ασφάλεια και γιατί, πρώτα απ’ όλα, είμαστε και είναι άνθρωποι.

 

Ιατρικές Εξετάσεις

 

 

Το Studio μας απασχολεί ΜΟΝΟ νόμιμα εργαζόμενες κοπέλες (ιερόδουλες / εκδιδόμενα πρόσωπα) οι οποίες διαθέτουν ενημερωμένο βιβλίο ιατρικών εξετάσεων από το οποίο να διαπιστώνεται ότι εξετάζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, σύμφωνα με σύμφωνα με τους Νόμους 1193/1981, 2734/1999 και 2839/2000 και τις σχετικές Υγειονομικές διατάξεις, και είναι απόλυτα υγιείς.

 

Η ιδιοκτησία μας θεωρεί ότι στο θέμα της Υγείας δεν πρέπει να γίνεται κανενός είδους έκπτωση και δηλώνει ότι, πέραν από τις τυπικές εξετάσεις που απαιτούνται από το Νόμο, φροντίζει, διαθέτοντας επιπλέον προσπάθεια και πόρους, για την άριστη Υγεία κάθε μίας από τις εργαζόμενες κοπέλες μας.

 

To βιβλιάριο υγείας της κάθε απασχολούμενης κοπέλας βρίσκετε συνέχεια ενημερωμένο στην κατοχή της σε κάθε βάρδια και μπορείτε, εφόσον επιθυμείτε, να ζητήσετε (από την Υπηρεσία) κατά την επίσκεψή σας να το δείτε.

 

Να σημειώσουμε οτι όλες οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις των κοριτσιών του studio γίνονται αποκλειστικά και μόνο σε δημόσια νοσοκομεία όπως ακριβός προβλέπεται απο το σχετικό νόμο για τα εκδιδόμενα πρόσωπα.

Πιστοποιητικά Κοριτσιών

Πιστοποιητικά Κοριτσιών

 

Πιστοποιητικά και Νομιμοποιητικά των κοριτσιών του Studio

Το Studio μας απασχολεί ΜΟΝΟ νόμιμα εργαζόμενες κοπέλες, δηλαδή κοπέλες με σχετική άδεια ασκήσεως επαγγέλματος (ιερόδουλες / εκδιδόμενα πρόσωπα), σύμφωνα με τους Νόμους 1193/1981, 2734/1999 και 2839/2000 για τους «οίκους ανοχής».

Η άδεια της κοπέλας πρέπει να ανανεώνεται κάθε τρία (3) χρόνια.

 

Η ιδιοκτησία του Studio θεωρεί την τήρηση της Νομιμότητας θέμα ζωτικής και ανελαστικής σημασίας και δηλώνει ότι έχει προσωπική γνώση και ευθύνη για κάθε μία από τις εργαζόμενες κοπέλες μας.

 

Tα νομιμοποιητικά έγγραφα κάθε απασχολούμενης κοπέλας βρίσκοντε συνέχεια στην κατοχή τους και μπορείτε, εφόσον επιθυμείτε, να ζητήσετε (από την Υπηρεσία) κατά την επίσκεψή σας να δείτε τα έγγραφα που αφορούν την κοπέλα της βάρδιας.

 

Υγειονομικοί Έλεγχοι

Υγειονομικοί έλεγχοι στους οποίους υποβάλλεται τακτά το Studio μας.

Το Studio μας, όπως και όλες οι αντίστοιχες επιχειρήσεις που λειτουργούν νόμιμα, υπόκειται σε Υγειονομικούς ελέγχους που εκτελούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα από την Yγεινομική υπηρεσία της Νομαρχίας Πατρών.

 

Η ιδιοκτησία του Studio θεωρεί την πλήρη συμμόρφωση με τις ισχύουσες Υγειονομικές Διατάξεις θέμα πρωταρχικής σημασίας και επιλαμβάνεται προσωπικά και σε καθημερινή βάση για τις σχετικές ενέργειες, έτσι ώστε όχι μόνο το γράμμα αλλά και το νόημα του Νόμου να τηρείται εμφανώς και διαρκώς.

 

 

Εχεμύθεια

Εχεμύθεια και προστασία του απορρήτου σας στο Studio μας.

Οι επισκέψεις σας στο Studio μας είναι το πιο προσωπικό σας απόρρητο και αυτό το γνωρίζουμε καλά.

Δεν έχει σημασία αν είστε ελεύθερος, παντρεμένος ή ακόμα και διάσημος – εμείς σας αντιμετωπίζουμε πάντα γνωρίζοντας ότι θέλετε να παραμείνετε ανώνυμος.

 

Η ασφάλεια του κτηρίου μας, η προσοχή της Υπηρεσίας πόρτας και η διακριτικότητα των κοριτσιών μας είναι τα βασικά συστατικά, όμως υπάρχουν και κάποια θέματα στα οποία η συμβολή σας είναι ουσιαστική και απαραίτητη:

Παρακαλούμε μη ζητήσετε από τις κοπέλες μας τα προσωπικά τους στοιχεία και ιδιαίτερα το τηλέφωνο ή τη διεύθυνσή τους

Παρακαλούμε μη προσπαθήσετε να κανονίσετε με κάποια κοπέλα «ιδιωτική» συνάντηση εκτός του Studio μας – είναι πιθανό να σας φανεί σα μια καλή ιδέα αν έχετε έρθει γι’ αυτήν πολλές φορές και θα θέλατε να τη γνωρίσετε εκτός Studio, αλλά απλά δεν είναι καθόλου φρόνιμο και ελπίζουμε αυτές οι πέντε λέξεις να σας αποτρέψουν

Παρακαλούμε μη δίνετε ποτέ τα προσωπικά σας στοιχεία (επίθετο, τηλέφωνο, κλπ) ακόμα και αν κάποια κοπέλα σας τα ζητήσει. Μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα, στην απίθανη περίπτωση που αυτό συμβεί, να μας το γνωρίσετε το συντομότερο – πείτε το στην Υπηρεσία πόρτας ή απλά στείλτε μας ένα email

 

Χαλαρώστε μαζί μας, γνωρίζοντας ότι οι εργαζόμενες στο Studio είναι επαγγελματίες και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένες σε θέματα εχεμύθειας – δικής τους και δικής σας.

 

Συμμετοχή

Η «Συμμετοχή» των κοριτσιών του Studio μας.

Ξέρουμε ότι δεν αρκεί οι κοπέλες μας να είναι όμορφες, στο κάτω-κάτω η ομορφιά είναι θέμα υποκειμενικό.

 

Ξέρουμε ότι πρέπει να είναι περιποιημένες, καθαρές, να φοράνε sexy ρούχα και παπούτσια και να είναι χαρούμενες – αλλά ούτε και αυτό μας φτάνει.

 

Για μας, πρέπει οι κοπέλες να περνάνε καλά με αυτό που κάνουν.

Αυτή είναι η σημαντικότερη «προδιαγραφή» που βάζουμε στα κορίτσια μας:

Να εκπέμπουν θετική ενέργεια και να νιώθουν ωραία προσφέροντας σεξουαλική ευχαρίστηση στον άντρα, να χαρίζουν χωρίς αναστολές τη γλυκιά ψευδαίσθηση της  ενεργητικής συμμετοχής στην απόλαυση.

 

Από σας ζητάμε μόνο να σημειώσετε πως είναι φυσιολογικό η συμμετοχή των κοριτσιών μας να εξαρτάται, σε ένα βαθμό, και από εσάς τους ίδιους.

Η καθαριότητα και η ευγένεια ανταποδίδονται πάντα και με το παραπάνω.

Υπηρεσία Πόρτας

Υπηρεσία πόρτας στο Studio μας.

Η Υπηρεσία είναι η πρώτη και η τελευταία εντύπωση που έχει ο φιλοξενούμενός μας με το Studio και γι’ αυτό φροντίζουμε να είναι ευγενική, ενημερωτική αλλά και ευχάριστη.

 

Η Υπηρεσία είναι υπεύθυνη για τα παρακάτω:

 • Φροντίζει τα θέματα ασφάλειας (ελέγχει τους επισκέπτες μας πριν μπουν, ειδοποιεί την εταιρία Security σε περίπτωση ανάγκης, κλπ)
 • Διαχειρίζεται την διακριτική είσοδο και έξοδο των πελατών
 • Φροντίζει για τα θέματα καθαριότητας του Studio κατά τη διάρκεια της βάρδιας
 • Παρουσιάζει την κοπέλα και δίνει πληροφορίες για τα προγράμματα
 • Ενημερώνει την κοπέλα για το πρόγραμμα που τελικά επέλεξε ο πελάτης
 • Δέχεται την κριτική (θετική ή αρνητική) και ξεπροβοδίζει τους επισκέπτες μας

 

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ζητάτε από την Υπηρεσία να σας βοηθήσει ή να σας ενημερώσει. Είναι εκεί για να φροντίσει να περάσετε καλά.

 

Είναι σημαντικό να διευκρινίσουμε ότι η εργασία της Υπηρεσίας Πόρτας απαιτεί άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Ελάχιστες προϋποθέσεις είναι να έχει ηλικία τουλάχιστον 50 ετών και να περνάει ανά τακτά διαστήματα από ιατρικές εξετάσεις.

Όλες οι Κυρίες της Υπηρεσίας πόρτας στο Studio μας εργάζονται νόμιμα σε αυτό το επάγγελμα.

Συμβουλές αυταρχικού προγράμματος

Συμβουλές για ενα πετυχημένο αυταρχικό πρόγραμμα

Το αυταρχικό πρόγραμμα ειναι το πιο περίπλοκο πρόγραμμα και στο πρόγραμμα στο οποίο υπάρχουν οι περισσότερες πιθανότητας να μήν μήνει κάποιος ικανοποιημένος στο τέλος.

Αυτό συμβαίνει μιας και το πρόγραμμα δεν είναι κάτι συγκεκριμένο διότι περιλαμβάνει μια ευρύτερη γκάμα φετίχ όπως:

Υποταγή

Ταπείνωση

Τιμωρία 

Εξευτελισμό

Αλλαγή σεξουαλικών ρόλων

Ποδολαγνεία

Φετίχ με εσώρουχα-παπούτσια-στολές

και πολλά άλλα πιο εξειδικευμένα.......

Σε κάποιον μπορεί να αρέσουν όλα μαζί σε κάποιον άλλο μπορεί να αρέσει μόνο κάτι συγκεκριμένο.

Εκεί λοιπόν είναι και ο βασικός παράγοντας που εξαιτίας του μπορεί να μήν πετύχει το πρόγραμμα.

Στο οτι δηλ η κοπέλα μπορεί να μην κάνει στο τέλος αυτό που θέλει ο πελάτης της.

Αυτό οφείλετε είτε στην αδυναμία της κοπέλας να ψυχολογήσει τα γούστα του πελάτη της ή ακόμα χειρότερα να μήν έχει την εμπειρία ή και το στύλ που χρειάζεται ενα τέτοιο δύσκολο κατα ταλλα πρόγραμμα.

Ή οφείλετε στην αδυναμία του πελάτη να δώσει στην κοπέλα να καταλάβει τι ειναι αυτό που του αρέσει, ποια είναι η φαντασίωση του ,ποια τα όρια του και τι είναι αυτό που ζητάει.

Όσο μπορούμε σαν studio προσπαθούμε να εξαλείψουμε τον πρώτο παράγοντα να εκπαιδεύουμε τις κοπέλες μάς και να τις κάνουμε όλο και καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα.

Απο τη μερία σας ,σας ζητάμε να είστε κατατοπιστικοί και επεξηγηματικοί με τα κορίτσια μας πάνω στα ερωτικά σας γούστα, δέν υπάρχει θέση ούτε για δισταγούς ούτε για ντροπές, επαγγελματίες είμαστε και να είστε σύγουροι οτι έχουμε την εμπειρία στα πάντα.

Άλλωστε αν πάνω στο αυταρχικό βρεθεί η χρησή τομή επικοινωνίας του πελάτη προς την κοπέλα και κατανόησης της κοπέλας στη φαντασίωση του πελάτη η επιτυχία του προγράμματος είναι εξασφαλισμένη.

 

*Υπάρχει πάντα η δυνατότητα πρίν μας επισκεφτείτε να επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε με mail λέγοντας μας τα προσωπικά σας ερωτικά γούστα φετίχ και βίτσια